DIAMANTSLIBNING

hvad er diamantslibning

Med diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som blidt fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og genskaber en fin glød i din hud.
Behandlingen Diamantslibning af huden er den mest effektive behandlingsform inden for microdermabrasion (peeling). Diamantsliberen har forskellige slibehoveder med forskellig styrke. Vi justerer og vælger den/de slibehoveder, der præcist matcher din hudtype og dit hudproblem. De små fine diamanter på slibehovedet peeler meget nænsomt de døde hudceller væk fra huden. 

hvor anvendes diamantslibning

Diamantslibning af huden er god mod Acne, Store porer, Rynker og linjer, Forhøjet talgproduktion, Trist træt hud (efter fx udbrændthed og stress), Uren hud, Poser under øjnene, Affaldsstoffer i vævet, Forhøjet pigmentering, Hævelser i ansigtet, Har en dybderensende effekt.

Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles og tager 30 minutter. Udover behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles bliver markeret.
Behandlingerne skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.

forvent resultat

For at opnå et optimalt resultat, anbefaler vi et kurforløb af 3-6 behandlinger, med  7-10 dages interval.

efter behanlingen
  1. Følelse af varme. de fleste opleve, at huden føles varmere end normalt. Dette er en kortvarig følelse.
  2. Følelse af lette stik og smerter. Varierer, alt efter smertetærskel. Følelsen vil fortage sig efter få timer, og de fleste oplever ikke smerter efter endt behandling.
  3. Følelse af tørhed. En helt normalt følelse, der skyldes at behandlingen arbejder i de dybe hudlag og sætter gang i kollagenproduktionen.
    Du kan med fordel bruge en opfriskende ansigtsmist i dagene efter behandlingen.
  4. Drik rigeligt med vand både før og efter behandlingen
priser

Diamantslibning…………….. 600,- kr.

SE OGSÅ

Kontakt OsØnsker du at høre mere om vores produkter eller lave en aftale:

[contact-form-7 id=”1104″ title=”coco-form”]