HERLA

HERLA er en af de ledende Premium brands, specialiseret i fremstilling af naturlig og professionel kosmetik for ansigts- og kropspleje. De bidrager med de nyeste trends, men samtidig også den seneste udvikling inden for bioteknologien. Virksomhedens aktivitet inden for naturlige råvarer startede med skabernes lidenskab for de voksende økologiske tendenser i kosmetikindustrien. Herla blev skabt med lidenskaben til naturen, og dens naturlige skønhed. Brandets specialister bruger kombinationen af tradition sammen med de aktuelle tendenser indenfor økologi og opfatter innovation som en tilbagevenden til rødderne og lang tradition. Det eksklusive Herla brand er baseret på patenterede opskrifter, der stammer fra de righoldige planteekstrakter samt naturlige æteriske olier, der kommer fra alle hjørner af verden.

HERLA’s laboratorium anvender naturlige ingredienser til at producere produkterne. Heriblandt komponenter af det certificerede ECOCERT COSMOS and NATURE( fra 88% til 100% rå kosmetiske materialer i produkterne ) og dette uden nogen skadelige formularer. Herla er i konstant udvikling med at vælge de bedste kvalificerede ingredienser fordi sundhed, sikkerhed og at fremstille produkt fordele der kan måles. Det er et specielt kendetegn, som har stor prioritet. HERLA observerer globale nyheder rundt om i den kosmetiske verden for hele tiden at holde sig opdateret på hvilke forventninger og behov forbrugerne har. Takket være den høje konventration af aktive ingredienser, hvilke også anvendes i æstetisk medicin, er Herlas produkter målrettet mod både almindelige hudtyper samt hud med særlige behov. Det gælder bl.a. indenfor fugtgivning, reparation/forbedring, Anti-Age, samt balancering af hudtone

HERLA Udvikler sine hudplejeprodukter så de dækker både de professionelle behandleres krav til effektive klinikprodukter samt varianter målrettet mod den videre hjemmepleje, som et Premium mærke ønsker HERLA at uddanne, motivere og inspirere mennesker til at vælge et bedre vælg inden for skønhed, sundhed og velvære.

HERLA er et mærke der sikrer at produktets kvalitet opfylder de højeste standarder og overgår nye globale trends.

Kontakt OsØnsker du at høre mere om vores produkter eller lave en aftale:

[contact-form-7 id=”1104″ title=”coco-form”]