hifu

hvad er Hifu
HIFU er ultralyd og er en markant anderledes energiform end fx IPL, Laser og RF. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker. Med alderen mister kollagenet sin strukturelle sammensætning, hvilket medfører rynker og slap hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud
hvor anvendes hifu
Pandelinjer, øjenomgivelser (kragetæer og øjenbrynsløft), kinder, dobbelthage, kalkunhals, kæbelinje og aknear. Behandlingstiden afhænger af området, der skal behandles og tager fra 30 til 90 minutter. Udover behandlingstiden skal der påregnes tid til en konsultation samt en hudanalyse, hvor de områder, der skal behandles bliver markeret. Behandlingerne skræddersys til kundens individuelle behov og ønsker.
forvent resultat
Alt fra en til fire behandlinger er nok. Resultaterne varierer fra person til person, og det færdige resultat holder i gennemsnit fra otte måneder og op til et år. Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales individuelt. Alle hudtyper kan behandles. Typisk er det først relevant at påbegynde behandlinger fra 35 års alderen.
efter behanlingen
  1. Følelse af varme. Da ultralydsbehandlingen arbejder med fokuseret, varm energi, vil de fleste opleve, at huden føles varmere end normalt. Dette er en kortvarig følelse.
  2. Følelse af lette stik og smerter. Varierer, alt efter smertetærskel. Følelsen vil fortage sig efter få timer, og de fleste oplever ikke smerter efter endt behandling.
  3. Følelse af tørhed. En helt normalt følelse, der skyldes at behandlingen arbejder i de dybe hudlag og sætter gang i kollagenproduktionen.
    Du kan med fordel bruge en opfriskende ansigtsmist i dagene efter behandlingen.
  4. Drik rigeligt med vand både før og efter behandlingen.
priser

Ansigt + hals…………….. 5.000,- kr.
Krop fra……………………..4.000.- kr.

SE OGSÅ

Kontakt OsØnsker du at høre mere om vores produkter eller lave en aftale:

[contact-form-7 id=”1104″ title=”coco-form”]